Partner leszek

Partneri lehetőség

A Zinzino egyedülálló üzleti lehetőséget kínál. Részidőben vagy akár főfoglalkozású vállalkozóként is belevághatsz, hiszen az indulás kockázata minimális. Független partnerként átélheted azt az élményt, hogy áttörést jelentő termékeinkkel valóban megváltoztathatod mások életét. Tedd meg már ma az első lépést az egészség és a jólét felé!

A sikered elérése érdekében semmi sem fontosabb, mint hogy megkapd a megfelelő támogatást. Amikor Zinzino partnerré válsz, egy elkötelezett, támogató céges csapatot kapsz háttérként. Egy teljes infrastruktúra működik a sikered érdekében.

Zinzino partnerként építheted az üzleted a közvetlen környezetedben, országszerte vagy bárhol a világon, ahol üzleti tevékenységet folytatunk. Vagy lehet üzleted mindhárom területen!

Azáltal, hogy akár különböző időzónákban is építhetsz üzletet, megtapasztalhatod azt az előnyt, hogy miközben Te alszol, pénzt tudsz keresni. A Zinzino gyorsan terjeszkedik, így a jövőben számos lehetőséget kínál az üzleted növekedéséhez.

Amikor Zinzino partner leszel, vállalatunk egész csapata segít téged

Számunkra az értéket vásárlóink elégedettsége jelenti, ezért egészségi állapotuk javításához kiváló minőségű termékeket biztosítunk. Székhelyünk a svédországi Göteborgban található. Itt ügyfélszolgálatot biztosítunk minden ország számára, ahol hivatalosan működünk.

Hozzáférhetsz teljes képzési platformunkhoz. Ezt a hatékony képzést online, illetve applikációk, kézikönyvek és könyvek segítségével veheted igénybe, amiket saját otthonodban tanulmányozhatsz. Számos rendezvényünk van, ahol személyesen is találkozhatsz legsikeresebb vezetőinkkel, akiktől sokat tanulhatsz. Ez a hatékony „Go Core” képzési program megtanítja a legjobb módszereket egy stabil vásárlói kör kialakítására, továbbá olyan vállalkozók megszólítására, akik üzletet akarnak építeni.

A Zinzino üzlet egyik legnagyobb előnye, hogy részese lehetsz egy csodálatos vállalati kultúrának, aminek a lényege a személyes fejlődés. A Zinzino vezetői kultúrájában fontos helyet foglal el a személyiség kibontakozásának elősegítése. Ez pedig nemcsak az üzletnek tesz jót, de az életed minden területén érezteti a pozitív hatását.

Mindezt a háttértámogatást egyetlen céllal hoztuk létre: hogy segítsünk neked sikeressé válni. Ha készen állsz arra, hogy megoszd másokkal az egészség üzenetét, hogy pénzt keress, közben pedig a világot egy jobb hellyé tedd, akkor mi itt vagyunk, hogy segítsünk neked!

Csatlakozz egy erős csapathoz!

A Zinzino „Go Core” rendszere megtanít, hogyan építsd fel az üzleted a lehető leghatékonyabb módon

A partneri webiroda lehetőséget biztosít, hogy online kövesd nyomon és menedzseld az üzleted

Helyi, regionális, országos, nemzetközi és online rendezvényeink a legjobb üzletépítési képzést biztosítják számodra

Tapasztalt, energikus, gyakorlatias vezetőink megosztják veled a legjobban bevált üzleti módszereket

Dinamikus nemzetközi terjeszkedés, ami hatalmas lehetőséget kínál számodra a hatékony jövedelemszerzésre

Modern marketinganyagok segítenek abban, hogy gyorsabban növekedjen az üzleted

A mi üzletünk nem más, mint egy életstílus. Oszd meg másokkal az egészség üzenetét, gyarapítsd a vagyonodat, közben pedig tedd a világot egy jobb hellyé!

Állj több lábon!

  1. Dolgozz otthonról!
  2. Kezdd el részidőben!
  3. Válaszd ki azokat, akikkel együtt akarsz dolgozni!
  4. Teremts passzív jövedelmet!
  5. Segíts az embereknek az egészség és harmónia elérésében!
  6. Utazz egzotikus helyekre!
  7. Szerezd meg a jogosultságot az autó bónuszra!
  8. Teremtsd meg a pénzügyi függetlenségedet!
  9. Segíts másoknak megteremteni az anyagi biztonságot!
  10. Támogasd a rászorulókat a Zinzino Alapítvány segítségével!

Légy a saját magad ura, teremts magadnak passzív jövedelmet, segíts másoknak is azáltal, hogy megismerteted velük a Zinzino otthonról végezhető üzletének modelljét. Te választod meg, hogy mikor és kivel akarsz dolgozni. Részidőben indulj el kis összeggel. Legyen jogosultságod különféle extrákra, például utazásokra, elismerésekre vagy akár az autó bónuszra!

Érdekelnek további részletek? Lépj kapcsolatba velem!

Email nekem

Kapcsolat

Felvinczy Ildikó

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon. Felvinczy Ildikó vagyok, szenvedélyes természetjáró, kísérletező konyhatündér, modern családanya és álmodozó könyvmoly. Gyermekeim születése óta pajzsmirigy problémákkal küzdöttem, ezért az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás mindig fontos volt nekem és a családomnak is. Azért hoztam létre ezt a honlapot, hogy Neked is egy új útirányt mutathassak az egészség felé, egy olyan új szemléletet, ami már nekem is segített, hiszen "az egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota, és nem csupán a betegség hiánya" (WHO).

06-20/99-44-038